Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Bemutatták a Cannondale, GT, Mavic, Sram újdonságokat – Interjú az Aspire Sports értékesítési igazgatójával
2018. 09. 05.

Az Aspire Sports személyében új hivatalos forgalmazója van a Cannondale, GT, Mavic, Sram márkáknak, most augusztusban pedig sikeresen lezajlott a magyar, a cseh, a lengyel és a szlovák kereskedők részvételével a 2019-es palettákat bemutató vevőtalálkozó. Az eseményre mi is hivatalosak voltunk és amellett, hogy kipróbáltuk a 2019-es újdonságokat, a cseh forgalmazó értékesítési igazgatójával is beszélgettünk.

 

 

Sok nagy forgalmazóhoz, gyártóhoz hasonlóan az Aspire Sports is amellett döntött, hogy ahelyett, hogy a termékeit különböző kiállításokra cipeli, inkább rendez egy több hetes rendezvényt, ahol vendégül látja a kereskedőit, akik ott testközelből kipróbálhatják, kézbe fogathatják az adott termékeket, nem vakon, katalógusból kell megrendelniük azokat.


Mi újságírók is szeretjük az ilyen eseményeket, sokkal jobban megismerkedhetünk az adott márkákkal, mint egy kiállítás keretén belül, ráadásul tesztelhetjük is azokat. Hazai szemünknek szokatlan, amikor a teljes Cannondale, GT paletta ott van előttünk, 2019-es tesztbringák sora, amik közül bármelyiket kipróbálhatjuk. Éltünk is a lehetőséggel, számos bringát leteszteltünk, az új aero országúti csúcsmodell System Six-től, a Lefty Ocho-val szerelt F-Si-n keresztül, az e-bike Cujo 130-ig jó pár modellt kipróbáltunk.

 



 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-