Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Casco Full Air RCC sisak [Chrome] [UNI: 56-59 cm]

Casco Full Air RCC sisak [Chrome] [UNI: 56-59 cm]

CIKKSZÁM:17.04.0508.U
készletinformáció:
38.000.-Ft
48.900.-Ft
kérdése van a termékről?

Az elmúlt évek során ikonikussá vált Casco SPEED széria tagjaihoz hasonlóan a 2016-ban debütáló Full Air RCC ugyancsak új irányt mutat a dinamikusan fejlődő fejvédő-technológiában. Ez a modell a fő hangsúlyt a szellőzés tökéletesítésére helyezi, így centrálisan elhelyezett nagyméretű légbeömlőnyílásainak köszönhetően a Full Air RCC sisak akár meredek hegyi szakaszokon is kiváló légáteresztő képességgel bír. A hűsítő menetszél bejutását a csomaghoz tartozó lepattintható napellenző silddel lehet fokozni, mely egyrészt automatikusan betereli a levegőt a sisakba, másrészt megóvja szemünket az erős napfénytől. A modellnév végén szereplő RCC a „Road Cross County” rövidítése, tehát a Full Air mind országúti, mind terephasználatra ajánlott sisak. A számos szakmai elismerés és a felhasználók pozitív visszajelzései mellett a Full Air RCC 2016-ban a „German Design Award” díjat is elnyerte!

A Full Air RCC esetében alkalmazott Casco technológiák:

  • Full Air intake szellőzőrendeszer:

Az extra méretű centrálisan elhelyezett légbeömlőnyílásoknak köszönhetően, minden eddiginél hatékonyabb szellőzés már alacsony tempó mellett is, akár meredek hegyi szakaszokon is.

  • Légáramlást fokozó lepattintható sild:

Sebességtől függetlenül még több levegőt vezet a sisak belsejébe.

  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna:

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

  • Monocoque ultra:  

Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.

  • Disk fit Vario méretállító rendszer:

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

  • MyStyle zsinór:

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

  • Casco Loc csatolórendszer:

Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-