Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
casco speedairo rs sisak [Fekete - Piros / L: 59-63 cm]

casco speedairo rs sisak [Fekete - Piros / L: 59-63 cm]

CIKKSZÁM:04.1554.L
készletinformáció:
99.990.-Ft
kérdése van a termékről?

A SPEEDairo az aerodinamika és szellőzés kombinációjának valódi mesterfoka, minek köszönhetően viselete egyaránt alkalmas hosszabb, megerőltető országúti szakaszokon és rövidtávú hegyi kerékpározáshoz is. A hagyományos fejvédőktől eltérően, a SPEEDairo belsejében egy minden fejformához kényelmesen illeszkedő hálót találunk, melynek köszönhetően a fej nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél biztosítja a maximális szellőzést és a levegő folyamatos áramlását.

 

A Casco által szabadalmaztatott áramvonalas légelvezető bordázat és a sisak dupla héjszerkezete a lehető legjobb aerodinamikát és további gyorsaságot eredményez. Ez a kombináció első ízben teszi lehetővé egy különösen könnyű és rendkívül kedvező aerodinamikai mutatókkal bíró versenysisak létrejöttét. A SPEEDairo oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményeznek. A sisakrészhez tökéletesen illeszkedő SPEEDmask névre keresztelt beépített napszemüveg rendkívül széles látóteret biztosít viselője számára, valamint megvédi az erős menetszéltől és napsugaraktól. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így tehát a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben a speciális dioptriás napszemüvegek és egyéb drága sportszemüvegek beszerzése is szükségtelenné válik. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék három különböző színben kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhetők.

 

Jellemzők:

  • AIRfit érintkezésmentes illeszkedés – a minden fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását
  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna – a hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el
  • Monocoque™-ultra – ezen innovatív megoldású sisakok külső héja külön szegmensekből áll, melyeket rozsdamentes acél szegecsek fognak össze, így garantálva a legmagasabb szintű védelmet.
  • Diskfit Vario – a fejkerület mellett ezzel a megoldással már a magasság is könnyedén beállítható, így példátlan kényelmet biztosít viselőjének.
  • CascoLoc rögzítőrendszer – rendkívül praktikus és könnyen kezelhető pántbecsatolást tesz lehetővé.
  • Alumínium rovarháló – robusztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból
  • MyStyle – egyedivé tehetjük a sisak színvilágát, mellesleg a cserélhető pántok fényvisszaverőként is funkcionálnak.
  • Flip-Up SPEEDmask – Az optikailag első osztályú integrált szemüveg egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható.
  • Vautron Automatic lencse: – a legújabb fejlesztésű Vautron Automatic lencse másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodik a változó időjárási és fényviszonyokhoz, kiemeli a kontrasztokat és kristálytiszta, torzításmentes látást biztosít.
MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-