Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Endura HUMMVEE LITE SHORT II - MTB rövid alsó [kivehető Betéttel]

Endura HUMMVEE LITE SHORT II - MTB rövid alsó [kivehető Betéttel]

CIKKSZÁM:E8065
készletinformáció:
23.400.-Ft
31.190.-Ft
kérdése van a termékről?
A pehelykönnyű változata az ikonikus MTB nadrágunknak. Ugyanazt praktikus kialakítást használja, de könnyebb és szelősebb anyagokat használ.
  •  Könnyű, tartós, 4-irányban nyújtható szövet
  •  Tartalmazza a Clickfast™ levehető bélést 200 series párnával
  •  Háló mintázat fokozott szellőzés érdekében
  •  Oldalzsebek és cipzáras  zseb
  •  Tartós nyereg panel
  •  Gumírozott deréköv integrált szíjjal


TERVEZÉSI FILOZÓFIA
Hallottunk. Amikor a Hummvee kollekciót elindítottuk, délebbi barátaink a melegebb éghajlatokon egy olyan nadrágot akartak, amelyet csak nekik terveztek. Ez a kedvelt MTB ikont eredetileg a londoni kézbesítési futárokkal dolgozták annak idején. Megkérdeztük tőlük, mit várnak el egy városi kerékpáros nadrágtól, és a Hummvee megszületett. Olyan sokoldalú termék lett, amelyet a hegyi motorkerékpárosok is elfogadtak, és mind a hegyi nyomvonalon, mind a napi ingázáson látható. Ez a könnyű, teljes rugalmas változat tökéletes a meleg klímákhoz. Tartalmazza természetesen a párnázott kivehető alsónadrágot
 
ALAPANYAG
A nadrágot könnyű mini-szakadásgátló anyagból készítik, teljes 4-irányú nyúlással és DWR bevonattal a hatékony víztaszításért. A kritikus szegélyek kettős varrattal rendelkeznek a biztonság növelése érdekében.
 
NAGY ÉS PRAKTIKUS ZSEBEK
Ennek a nadrágnak nem kevesebb, mint 6 zsebe van: 2 hátsó Velcro® zseb, 2 cipzáras oldalzseb és 2 kisebb combzseb az aprónak és a kulcsoknak.
 
FUNKCIONÁLIS RÉSZLET
A derékpánt részben rugalmas és egy beépített szíjjal van ellátva. A comboknál a hálós részek megfelelő légáteresztő képességgel rendelkeznek melegebb időben is.

CLICKFAST™ LEVEHETŐ BETÉTES ALSÓ
A nadrág tartozéka természetesen az Endura Clickfast™ Betétes alsó. Csak húzza fel őket, és készen állsz a tekerésre. A bélés könnyű és , rugalmas övrésszel és szilikon szegéllyel készült. Az üléspad a saját 200-as sorozatú párnánk, amely a teljes nap folyamán kényelmet nyújt. És gyorsan be lehet-e kattintani a Clickfast ™ rögzítő rendszerrel, és kompatibilis a többi MTB rövidnadrágunkkal. 


MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-