Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
ENDURA HUMMVEE SHORT II WITH LINER - MTB RÖVID ALSÓ [KIVEHETŐ BETÉTTEL]

ENDURA HUMMVEE SHORT II WITH LINER - MTB RÖVID ALSÓ [KIVEHETŐ BETÉTTEL]

CIKKSZÁM:E8064
készletinformáció:
25.490.-Ft
28.390.-Ft
kérdése van a termékről?
A pehelykönnyű változata az ikonikus MTB nadrágunknak. Ugyanazt praktikus kialakítást használja, de könnyebb és szelősebb anyagokat használ.
  •  Tartós Nylon mini-szakadásgátló szövet DWR bevonattal
  •  Tartalmazza a Clickfast™ levehető bélést 200 series párnával
  •  Zárható hálós mintázat a fokozott szellőzés érdekében
  •  Zárható oldalzsebek és nagy volumenű zsebek és egy nagy hátsó térképtartó zseb
  •  Tartós, szegély nélküli nyereg panel 
  •  Gumírozott deréköv integrált szíjjal


TERVEZÉSI FILOZÓFIA
Ez a kedvelt MTB ikont londoni kézbesítési futárokkal dolgozták annak idején. Megkérdeztük tőlük, mit várnak el egy városi kerékpáros nadrágtól, és a Hummvee megszületett. Olyan sokoldalú termék lett, amelyet a hegyi motorkerékpárosok is elfogadtak, és mind a hegyi nyomvonalon, mind a napi ingázáson látható. Ez a könnyű, teljes rugalmas változat tökéletes a meleg klímákhoz. Tartalmazza természetesen a párnázott kivehető alsónadrágot
 
ALAPANYAG
A nadrágot könnyű mini-szakadásgátló nylon anyagból készítik, teljes 4-irányú nyúlással és DWR bevonattal a hatékony víztaszításért. A kritikus szegélyek kettős varrattal rendelkeznek a biztonság növelése érdekében.
 
NAGY ÉS PRAKTIKUS ZSEBEK
Ennek a nadrágnak nem kevesebb, mint 6 zsebe van: 2 hátsó Velcro® zseb, 2 cipzáras oldalzseb és 2 kisebb combzseb az aprónak és a kulcsoknak.
 
TARTÓSSÁG
Ez a rövidnadrág már sok kerékpárt túlélt és keményen dolgoztunk ezért, így a tartóssága nem fog csalódást okozni. Az alapanyaga kemény nylon és  kritikus szegélyek kettős varrattal rendelkeznek a biztonság növelése érdekében.

CLICKFAST™ LEVEHETŐ BETÉTES ALSÓ
A nadrág tartozéka természetesen az Endura Clickfast™ Betétes alsó. Csak húzza fel őket, és készen állsz a tekerésre. A bélés könnyű és , rugalmas övrésszel és szilikon szegéllyel készült. Az üléspad a saját 200-as sorozatú párnánk, amely a teljes nap folyamán kényelmet nyújt. És gyorsan be lehet-e kattintani a Clickfast ™ rögzítő rendszerrel, és kompatibilis a többi MTB rövidnadrágunkkal. 


MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-