Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
ENDURA PRO SL LITE S/S mez

ENDURA PRO SL LITE S/S mez

CIKKSZÁM:E3141
készletinformáció:
26.500.-Ft
38.990.-Ft
kérdése van a termékről?
  • Szuper könnyű versenykerékpár mez sportos vágással
  • Rendkívül finom, szuper könnyű, nedvesség-elvezető előlapok
  • A nagy nedvességtartalmú anyag átereszti a hátlapokat a UPF25 segítségével
  • Lycra® hüvelyek szilikon véggel
  • Három minimalista mez zseb
  • Rugalmas szegély szilikon véggel

TERVEZÉSI FILOZÓFIA

A test természetesen eltereli a véráramot és az oxigént az aktív izmoktól a bőr felé, a belső hőmérséklet szabályozása érdekében. Ez megnehezíti az izmokat, hogy folyamatos munkafrekvenciát tartsanak fenn, és fáradtság kialakulásához vezet. A Pro SL Lite Jersey II-be; A Kent Egyetem Klímakamrájában tudományos szempontból kifejlesztett mez úgy lett kialakítva, hogy hűtse a kerékpárost, hogy a legmelegebb éghajlatban is képesek legyenek fenntartani tempójukat.

FUNKCIONÁLIS RÉSZLET

Szuperkönnyű, gyorsan felszívódó háló előlapokat és egy Translite hátsó panelt használ, UPF25 napvédelemmel. A mez úgy lett kialakítva, hogy eltávolítsa a nedvességet a testtől, hogy maximalizálja a lehűlést és tartsa a kerékpárost szárazon. Három hátsó zseb bőséges helyet kínál apró tárgyak számára.

COLDBLACK® TECHNOLÓGIA

Jellemzői: Coldblack® technológia , olyan szövetkezelés, amely csökkenti a hő felhalmozódását azáltal, hogy az infravörös és ultraibolya ultraibolya sugarak visszaverődik a szövet felületéről, ezáltal drasztikusan csökkentve a napfény melegítő hatását, amelyet gyakran tapasztalnak sötét anyagok esetén.

ELFÉR

A szorosan illeszkedő Lycra® hüvelyek és a könnyű szilikon belső mandzsettafogók megtartják a mezét a helyükön, hogy csökkentsék a lazábban illeszkedő hüvelyeknél jelentkező húzódást

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-