Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
ERGON GP1 BioLeder - növényi cserzett bőr markolat [Barna]

ERGON GP1 BioLeder - növényi cserzett bőr markolat [Barna]

CIKKSZÁM:42400001
készletinformáció:
34.900.-Ft
38.990.-Ft
kérdése van a termékről?

 

Az eredeti, díjnyertes túra és fitnesz markolat exkluzív cserzett bőr változata.

Ergonómikus tenyértámaszos markolat trekking, MTB maraton és városi használatra. Csúszásmentes eredeti bőr markolattest és puha tenyértámasz rész. A tenyértámasz megfelelően beállítva nem engedi megtörni a csuklót, ami megakadályozza a csuklóalagút-szindróma vagy az orsóideg-gyulladás kialakulását. A markolat elfordulását megakadályozó kovácsolt alumínium zárógyűrű. Alumínium rögzítő bilincs. GP1-S és GP1-L: normál váltórendszerekhez (jobb és bal 130 mm markolathossz). GP1G-S és GP1G-L: Gripshift váltórendszerhez (jobb és bal 95 mm markolathossz). GP1N-S és GP1N-L: Nexus/Rohloff váltórendszerekhez (jobb 95 mm, bal 130 mm markolathossz).

 

Allgäu Bőrből

Növényi cserzett és kezeletlen

Performance Comfort sorozatunk fénypontja a legjobb minőségű anyagokat tartalmazza. A GP1 BioLeder Allgäu régióból származó, természetesen cserzett bőrt használ, kezeletlen, nyitott pórusú felülettel és egyedi természetes tulajdonságokkal.

Innovatív Feldolgozás

A londoni bőrgyártóval fejlesztették
 
A GP1 természetesen cserzett Allgäuer bőrét kíméletes gondozással dolgozzák fel. Ez egy új típusú eljárással történik, amelyet az Ergon fejlesztett ki a neves londoni bőrgyártóval, az alapítóról elnevezett Quoc Pham-mal együttműködve.
 
 
MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-