Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Ergon GP5 BioKork - markolat

Ergon GP5 BioKork - markolat

CIKKSZÁM:42410076
készletinformáció:
32.900.-Ft
kérdése van a termékről?
A GP5 markolat BioKork változata hosszú (öt ujjas) magnézium szarvval. A teljes méretű több pozíciós kormányszarv a legjobb kézpozícióhoz és a megnövekedett fogáshoz és stabilitáshoz a hegymászás során vagy az állva tekerés során. Tökéletes az ingázáshoz, túrákhoz vagy azoknak, akik szeretik a több fogási pozíciót.at összes markolatához hasonlóan, a GP3 BioKork kiküszöböli a zsibbadást, fájdalmas ujjakat és fáradt alkarokat. A tenyértámasz megfelelően beállítva nem engedi megtörni a csuklót, ami megakadályozza a csuklóalagút-szindróma vagy az orsóideg-gyulladás kialakulását. 
 
A markolat teste 40% parafából áll, amelyet Portugáliában fenntarthatóan és szigorú ökológiai iránymutatásoknak megfelelően termelnek. A központi mag 20%​​-kal kevesebb műanyagot használ és természetes szálakkal van megerősítve. A markolat minden komponense a fenntarthatóság szempontjából készült. (Karbon kormánnyal is kompatibilis)
 
  • S és L méretben (kis és nagy átmérő)
  • A markolathossz az S és L méretekre egységes
  • Súly: S: 370g // L: 395g (+kormányvég dugó: 8 g)
  • Az Ergon kormánymarkolatok segítségével megelőzheti a kerékpárosok gyakori problémáját: az ujjai meggémberedését, a kéz és az alkar fájdalmat. Ennek a kellemetlenségnek az oka, hogy erős nyomás nehezedik a tenyér érzékeny részeire, valamint a helytelen kéztartás.
 
MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-