Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Bryton Active - Új mobilos társalkalmazás
2019. 03. 12.

A Bryton® bemutatta a GPS alapon működő kerékpáros komputerei számára fejlesztett, megújult mobil alkalmazását. A "Bryton Active" egy teljesen felújított felhasználói felületet futtat, amely intuitív és felhasználóbarát. Az egyszerűbb kezelőfelület révén az összes menü és funkció könnyebben áttekinthető, az alkalmazás fantasztikus új élményt ígér a felhasználók számára.

 
 

 

 

A Bryton új felhasználói felülettel, funkciókkal és nagyobb stabilitással különbözteti meg új alkalmazását.

 
Tajpej, Tajvan - A Bryton® nemrég jelentette be, hogy egy teljesen új mobil alkalmazás érkezik a vállalat kerékpáros GPS termékcsaládjához. A február 25-én megjelent új alkalmazás, az "Active", egy megújult felhasználói felületet használ, amely intuitívabb és könnyebben használható, miközben hatékonyabb funkciókat és jellemzőket sorakoztat fel. Az egyszerűbb kezelőfelület révén az összes menü és funkció könnyen áttekinthető kategóriákba rendeződnek (az előző alkalmazás egyetlen otthoni navigációja helyett), így az alkalmazás fantasztikus új élményt ígér a felhasználók számára.
 
“Termékeink fejlesztése a könnyebb használhatóságért mindig is a küldetésünk része volt, hogy ne a technikával legyenek elfoglalva a sportolók, hanem az edzésre és a kerékpározásra legyenek fókuszálva.” --mondta Samuel Wang, Bryton CEO
 
Az új alkalmazás számos újratervezett és letisztult, valamint vadiúj funkciókat is tartalmaz. Az egyik ilyen funkció támogatja az interaktív kétirányú Bluetooth-kommunikációt az alkalmazás és a Bryton-eszköz között, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy szinte minden beállítást módosítsanak a valós időben. Most már lehetőség van a preferenciák, a felhasználói / kerékpárprofilok módosítására, WLAN-kapcsolatok hozzáadására és még sok másra anélkül, hogy megérintene egyetlen gombot is a számítógépen. Ez a "Nulla Érintés" megközelítés az óra beállítását még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi, így teljesen testre szabható a készüléket anélkül, hogy navigálni kellene az eszköz menüjében.
 

 

Folytatva a vezeték-nélküli trendet, az új alkalmazás "elvágja a kábelt" a készülék és a számítógép között. A valódi mobil élmény érdekében a felhasználók mostantól képesek lesznek frissíteni GPS-adataikat és a Firmware-jüket, vagy automatikusan feltölteni bármilyen tevékenységet a Active alkalmazásból, lényegében elvetve annak szükségességét, hogy a készülék PC-hez csatlakozzon.
Az internetkapcsolat már nem lesz létfontos az alkalmazás minden funkciójához, hanem a Bluetooth-ra támaszkodva, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a lehető legjobban kihasználják a Bryton órákat. A jobb és stabilabb Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinkronizálják és megtervezzék edzéseiket, letöltsék a megtervezett utazásokat, megtekinthessék/feltölthessék a naplókat, módosítsák az eszköz- és rácsbeállításokat, és kalibrálják a magasságot - mindezt WLAN-kapcsolat nélkül.
Az új alkalmazás célja az is, hogy jelentősen javítsa a teljeskörű felhasználói élményt. Az óra és az alkalmazás párosítása után az app ellenőrzi az eszköz firmware-verzióját és GPS-adatait, ami alapján értesíti a felhasználót új elérhető frissítésekről, így mindig a legkorszerűbb lesz telepítve.
 
 
Az Active kompatibilis az előző Bryton alkalmazás által támogatott összes eszközzel. Az újonnan hozzáadott funkciók, mint például az automatikus szinkronizálás, automatikus magasság kalibrálás és az automatikus szünet, először csak a Rider 410, 450 és az Aero 60 felhasználók számára lesznek elérhetőek; a régebbi modellek követik őket rövidesen.
 
 
Ha nem sikerül a párosítás, ellenőrizd, hogy a helymeghatározás engedélyezve van-e. Párosítás után ezt le lehet kapcsolni.
 
A Brytonról
 
A 2009-ben alapított Tajpeji székhelyű Bryton, kerékpározáshoz készít GPS-alapú elektronikai eszközöket. A vállalat világszerte bővítette piaci részesedését, ezzel megalapozva nemzetközi hírnevét és megbízható üzleti partnerkapcsolatot teremtett az egész világon. Több mint 15 éves GPS tapasztalattal, a Bryton a profi és amatőr sportolókat egyaránt kiszolgálja.
 
 
 

 

 

 

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-