Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Endura Téli Kedvcsináló
2018. 11. 23.

Most már csak napok kérdése, hogy beköszönt a tél; és ha neked nem kielégítő a görgőn céltalanul tekerni és a szabadban akarsz inkább tekeregni, akkor létfontosságú, hogy fel legyél készülve a csontrázó időjárás viszontagságaira. Az ENDURA nagy becsben tartja a felhasználói visszajelzést - akik között több sportágvezető szerepel - így biztos lehetsz, hogy ezek a ruhacikkek nem fognak cserben hagyni, bármerre is vigyen az utad.

 

A csúcsminőségű Primaloft® SILVER szigetelés, szélálló panelek és ujjak benntartják a hőt és kizárják a hideg szeleket. Emellett a stratégiailag elhelyezett lézervágott nyílások kivezetik a nedvességet szárazon tartva a belső részt. Az MTR széria új kabátja otthon fogja érezni magát a hosszú kalandokon és a helyi kávézóban is.

 

 

PRO SL PRIMALOFT® MELLÉNY

Kompakt kerékpáros mellény Primaloft szigeteléssel sportos formában.

Ha olyan mellényre van szükséged, amely nemcsak szélálló, hanem a jéghideg téli napokon is megállja a helyét a Pro SL Primaloft szériában nem fogsz csalódni. A szigetelő réteg esős időjárásban is végzi a dolgát és utána gyorsan felszárad, amely életmentő lehet. A szívós első panel kizárja a hideget, amíg hátul lézervágott réteg segíti a szellőzést. A vastag szigetelés ellenére pehelykönnyű a maga 152g-jával (M-es) és a saját kis zsákjába - amely persze tartozék - könnyen elrakható.

 

ENDURA BAABAA MERINO ALÁÖLTÖZET

 

Puha érintésű és szagálló Merino-i gyapjúból - ideális sokféle helyzetben.

Egy jó technikai alávevő minden kerékpáros ruhásszekrény egyik fő darabja. Mindkét típus Merino-i gyapjúból készült, ami természetéből fakadóan könnyed, meleg, viszketésmentesen viselhető, gyorsan nedvfelszívó és szagálló. A rugalmas és precíz szabásnak köszönhetően kiválóan szigetel és végig takarja a testet a hideg áramlatokkal szemben.

Tovább a női verzióra.

Tovább a férfi verzióra.

 

 

ENDURA DELUGE II

Vízálló télikesztyű amivel szárazon marad a kényelmes melegben a kezed.

Ez a kesztyű elemében érzi magát az extrém időjárásban. A belső réteg membránja légáteresztő mégsem csupán vízlepergető hanem teljes értékben vízálló. A szigetelés eléggé légáteresztő, hogy ne izzadjon bele a kezed 10 perc után, de a külső elég ellenálló hosszú túrákon is.

 

 

ENDURA WINDCHILL KANTÁROS NADRÁG

Téli Szélálló Teljesítmény

A piac jelenlegi legfelszereltebb nadrágja, amelynek az szembeeső oldalán a deréktól a bokáig szélálló membrán fedi. Az elején szokatlan lehet, de amikor az arktikus szelektől védi a lábadat hálás leszel érte. A lábszár hátszó részén ezt ellensúlyozva légáteresztő finom-hálószerkeszet, amely megkönnyíti a mozgást is. Első osztályú figyelem tükröződik a ruha minden részletében, a taktikusan elhelyezett fényvisszaverő csíkoktól a robusztus YKK cipzártól kezdve a sliccig…
 

 


Ha egy terméket nem látnál nálunk készleten,
lépj velünk kapcsolatba a szállítási információkért!

 

 

 

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-