Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Itt az esős idő, fel a sárvédőkkel! – SKS Speedrocker teszt
2021. 10. 01.

Az SKS Speedrocker sárvédő gyors felszerelhetőségével és praktikusságával gyorsan megnyeri azokat a gravel bringásokat, akik az őszies, esős időben is kerékpárra szállnak.

 

 

Az ősz beálltával gyakran előfordul, hogy eső nélkül is nedves reggelente az aszfalt, ha meg esik akkor nem kérdés, hogy nem csak felülről fogjuk kapni a vizet, hanem alulról is rendesen elázunk kerékpározás közben. Ilyenkor két dolgot tehetünk, vagy elrakjuk a kerékpárunkat a száraz napokra vagy teszünk a bringákra egy sárvédőt. Az utóbbi elég egyszerűen hangzik, pedig nem minden esetben az, egyre több a tárcsafékes kerékpár, sokféle gumimérettel kell számolnunk, meg még az is megeshet, hogy a gyártónk nem számolt azzal, hogy valaki sárvédőt szeretne rakni erre a típusra és nem igazán hagyott neki helyet.

 

 

Aztán még az is nehezítheti a sárvédő projektet, ha például csak egy bringánk van és nem akarjuk non-stop sárvédővel használni azt, hanem csak nedves időben szeretnénk feltenni, és a szerelés a sárvédők többségénél nem mindig pár perc. Ilyenkor jön szóba az SKS, aki nagyon sokféle kerékpárhoz gyárt minőségi, gyorsan felszerelhető sárvédőket is (a millió kerékpáros kiegészítő mellett), például a nálunk otthon található gravel és cyclo-cross bringákra tervezett SKS Speedrockert, amit a gyártó állítása szerint pillanatok alatt szerszámmentesen fel lehet tenni a kerékpárokra. Ez engem is érdekelt, mert a városban többnyire a gravel kerékpáromat használom, amire nincs az az isten, hogy fixen sárvédőt tegyek, – már csak azért sem, mert terepezni is szoktam vele bőven, ahol erősen zavaró lenne – így viszont vizes úton nem szívesen ülök fel rá, mert a kerék rám dobálja a vizet. Végül a hazai forgalmazótól kaptam egy pár SKS Speedrockert + hátsó toldatot tesztelésre.

 

WEBSHOP LINK >>>

 

GYÁRTÓI OLDAL LINK >>>

 

 

 

 

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-