Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Northwave 2019: Hiánypótló flat cipők és új XC, országúti modellek
2018. 10. 19.

Az idei Eurobike-on jelentős újdonságokkal találkoztunk a Northwave standon, 2019-ben lesznek flat cipők a patentpedált nem kedvelőknek, az országúti és az XC cipők is teljesen megújulnak, ezenkívül ruházat terén nyitnak a lazább stílust kedvelő montisok felé.

Sokan vannak, akik valamilyen okból nem használnak patentpedált, pl bmx-esek vagy valamelyik extrémebb mtb szakágat űzik vagy csupán nem szeretik a fix rögzítéssel járó pedál-cipő kapcsolatot. Nekik nem egyszerű a cipő választás, főleg Magyarországon, mert kevés gyártó kínál számukra megfelelő, kellően merev és jól tapadó talpú cipőt. A Northwave 2019-ben belép ebbe, az úgynevezett flat cipő szegmensbe, ráadásul nem is egy, hanem két modellel, a Clan-nel és a Tribe-bal.

2019-ben az Extreme Pro személyében az új országúti csúcsmodellt tisztelhetjük. A felsőrész és a talp is teljesen új konstrukció, a felsőrésznél debütál az XFrame 2® technológia, mely az elődjéhez hasonlóan tökéletes, nyomáspontmentes illeszkedést garantál. Ezenkívül visszatér a Northwave a két tekerős SLW2 rögzítési rendszerhez, mely a keskeny lábfejű bringásoknak lehet jó hír, mert nekik az egy tekerőssel nehéz volt tökéletesen a lábfejükhöz igazítani a cipőt (a széles és normál lábfejűeknek mindkét megoldás tökélestesen működhet). A felsőrész dizájnja is nagyon ütősre sikerült, a klasszikus színekben, fekete és fehérben lesz elérhető.

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-