Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Rudy Project 2019: új fejvédő és szemüveg modellek
2018. 11. 03.

Mondjuk elsőre fura is lenne ha nem itt akarnának újítani - az olaszok pontosan tudják, hogy mihez értenek a legjobban. Elmentünk hát a bemutatótermükbe, hogy élőben tapizhassuk meg a 2019-es modelleket, illetve kikérdezzük őket az újdonságokról.

 

 

  

 

Fejvédő fronton a legfontosabb az új Spectrum, aminek legfeltűnőbb pontja a három részes polikarbonát héj. Integrált Airframe szellőzéssel látták el és az RSR10-es tarkórögzítő rendszere ultrakönnyű.

Szintén az aero vonalat képviseli a Volantis is, amire integrált napszemüveget is fel lehet csattintani, ezért időfutam és triatlon célra is ajánlott. Persze benne van az Airframe, az RSR10-es fejméretállító rendszer, illetve 9 szellőzőnyílással rendelkezik.

Egy trendi, biztonságos, jól szellőző, és mindezek mellett kedvező árú sisakot mutatott be a Rudy Project a Strym személyében. 16 db szellőzőnyílás, dupla InMold héjszerkezet és az RSR10-es fejméret állító rendszer is benne van, méghozzá 30.000 forint alatti vételáron!

Szemüveg fronton teljesen új a Defender, ami egy mondhatni retro modell új köntösben, hiszen az 1992-ben bemutatott Agressor kinézetére hajaz. Persze minden benne van amit ma egy sportszemüvegnek tudnia kell, millió színárnyalatot legózhatsz belőle össze, és akár fényre sötétedő kivitelben is kérheted

Rydon egy legenda a Rudy Project kínálatában, hiszen több, mint 10 éve a piacon van, és mivel máig rengeteg talál gazdára, ezért kapott egy ráncfelvarrást, illetve most már kisebb fejmérethez illeszkedő “slim” kivitele is van.

Végül, de nem utolsó sorban itt a Spinair, ami utcai, és sportos szemüvegként is hordható. Persze az utcai kinézet ellenére nem kell lemondanunk a nedvességre tapadó gumírozásról, és a fejformára alakítható szárvégekről sem! Háromféle modellből áll a Spinair család, van közte teljes keretes, és alul nyitott is. 

 

 

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-