Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Maxxis IKON EXO/TR/DARK TANWALL 29X2.20 Hajtogatható Külső

Maxxis IKON EXO/TR/DARK TANWALL 29X2.20 Hajtogatható Külső

CIKKSZÁM:ETB00332900
készletinformáció:
17.990.-Ft
25.990.-Ft
kérdése van a termékről?

Az Ikon az igazi versenyzőknek való, akik könnyű versenygumit keresnek. A 3C Triple Compound technológiával, a ballonos kialakítással és a gyorsan guruló futófelület-kialakítással az Ikon minden bringázási körülmény között kimagasló teljesítményt nyújt. Ahogy a neve is sugallja, az Ikon képviseli mindazt, amit egy Maxxis külső nyújtani tud versenykörülmények között. 

Belső nélküli (Tubeless Ready -TR)
A belső nélküli gumiabroncsok előnyei a következőek: az alacsonyabb ’üzemi’ nyomás miatt jobb kapaszkodási képesség, kisebb gördülési ellenállás, a felütéses defektek kiküszöbölése. A Maxxisnél csak a ’TR’ jelzésű gumik alkalmasak belső nélküli használatra. A komplett, jól működő rendszer alapfeltétele  a tubeless felni és a megfelelő mennyiségű tömítő folyadék (sealant) használata. A tömítő folyadék a levegő benntartása mellett az apróbb (1-3 mm-es) defektek eltömítésére is alkalmas. A folyadék szintjét időnként (általában 3 havonta) ellenőrizni kell.

EXO defektvédelem
Rendkívül vágás- és kopásálló anyag, amelyet egyes MTB gumiabroncsok oldalfalához használnak. Ez a sűrű szövésű szövet könnyű és rendkívül rugalmas, biztosítva azt hogy az abroncs teljesítménye változatlan maradjon. Válaszd az EXO Protectiont a  sziklás terepre, ahol nagy az oldalfal vágások és sérülések esélye. 

Maxxis Tanwall
A Tanwall külsők oldalfala nem fekete, hanem jellegzetes Maxxis-barna. Technikai tulajdonságaiban teljesen megegyezik a normál oldalfalú modellekkel. 

 

  • Dual compound, 3C MaxxSpeed, or 3C MaxxTerra options
  • 60 TPI or 120 TPI casing options
  • EXO sidewall protection
  • Select specs are Tubeless Ready (TR), confirm in table below

Category: XC Race, XC

Recommended use: All XC trail conditions

Recommended installation: Front or Rear

 
TB00332900
29X2.20
57-622
60
FOLDABLE
724
DUAL
60
EXO/TR/DTW
Dark Tan Wall
MOUNTAIN
 
MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-