Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
NORTHWAVE BLAZE PLUS - SPD CIPŐ [44 1/2]

NORTHWAVE BLAZE PLUS - SPD CIPŐ [44 1/2]

CIKKSZÁM:WS00645
készletinformáció:
43.990.-Ft
52.990.-Ft
kérdése van a termékről?

Northwave Blaze Plus-t a Cross Country modellek ihlették. They stand out for their construction using Biomap technology, the reinforced carbon sole and the S.L.W.2. closure system. Kiemelkednek a Biomap technológia, a megerősített karbotalp és az S.L.W.2. kötési rendszer.

  • Varrat nélküli Biomap felépítés, egy speciális lábbetéttel ami Ultralight PU és hőforrasztott védőerősítéssel készült amely javítja a mozgást, optimalizálja a teljesítményt és a védelmet.
  • A Speedlight Carbon 3 talp Nylon alapból és megerősített karbonból készült, együtt kialakított TPU külső felülettel, amely kiváló teljesítményt nyújt a pehelykönnyű súly mellet. A gumi fogak maximális tapadást tesznek lehetővé nedves terepen vagy nagy lejtőkön.
  • S.L.W.2 (Speed Lace Winch) mikrométeres zárórendszer, amely lehetővé teszi a maximális illeszkedés pontosságát. Két funkciós oldali gombbal: mikrométeres vagy teljes kioldáshoz (csak egy mozdulattal). Könnyűbb és hatékonyabb rendszer, mint a normál mikrométeres rendszer, amely ultra-rezisztens kábelt használ.
  • A párnázott sarok a kitűnő tartáshoz.
  • Súly: 360g.
MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-