Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
NORTHWAVE Flash 2 Carbon - SPD-SL országúti cipő [45,5]

NORTHWAVE Flash 2 Carbon - SPD-SL országúti cipő [45,5]

CIKKSZÁM:80181027-10
készletinformáció:
53.990.-Ft
kérdése van a termékről?

Talp: Morph Carbon 12 AAS karbon betétes kialakítás, kiemelkedő teljesítmény, extramerev és könnyű kivitel. Anatómiai lábboltozat alátámasztás (Anatomical Arch Support®)
Felsőrész: Biomap Aero Overlap kialakítás, kényelmes lábra simuló kivitel, integrált, csúszásmentes sarokvédelem. A mikroperforációk segítik megőrizni a láb frissességét és csökkentik a légellenállást.
Záródás: SLW2 mikrometrikus csat
Talpbetét: Performance Pro
Tömeg: 274 g


Tökéletes választás sportolóknak és megszállott kerékpárosoknak.

 

Anatomical Arch Support® adaptív lábboltozattámasz: Forradalmian új kialakítás, mely a talp és a felsőrész közé integrált TPU betéttel támasztja meg a lábboltozatot. A felhasználó talpához idomuló betét a lehető legjobb tartást biztosítja a lábnak az edzés során, így kompenzálva a karbontalp extra merevségét.

 

Biomap Aero Overlap felsőrész: Egybeszabott kialakítás, a felső részen egymásra hajló, extra puha, vékony anyagból. A nyomáspontok kiküszöbölésére tervezett, egyedi szabásvonal hosszú távú kényelmet garantál, miközben az aerodinamikus külső forma csökkenti a légellenállást.

 

SLW 2 - mikrometrikus záródási rendszer: Extrakicsi és könnyű forgatógomb, ergonomikus kialakítás, utolérhetetlen kényelem – egy tekerés és a cipő tökéletesen a lábhoz idomul. A kétfunkciós kioldókarral apránként vagy egyszerre is lazíthatók a fűzők. A csat és a fűző könnyen cserélhető.

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-