Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
Rudy Project sisak racemaster black stealth [S/M 54-58 cm ]

Rudy Project sisak racemaster black stealth [S/M 54-58 cm ]

CIKKSZÁM:HL580001
készletinformáció:
59.990.-Ft
kérdése van a termékről?

A Racemaster modell kiemelkedően jó szellőzést és komfortot kínál, melyek mellett még számos olyan innovatív fejlesztés és megoldás rejlik a sisakban, melyeknek köszönhetően még biztonságosabb! Ilyen többek között a a fejlett HexoCrush-technológia, melynek lelke a két különböző sűrűségű habból felépített habréteg - a hexagonális csúcsos struktúra segít hatékonyan elnyelni az ütésekből eredő erőt - vagy például a szemüveggarázs, mely biztonságban tartja szemüvegedet, míg nem viseled!

 

  • HexoCrush-technológia
  • dupla InMold-technológia
  • Impact Protection Grid
  • RSR9 racsnis tarkórögzítés
  • normál szivacsozás tartozéka
  • bogárhálós szivacsozás tartozéka
  • napellenző tartozéka
  • elérhető MIPS-technológiával is 
  • fényvisszaverős pántok

 

HEXOCRUSH-TECHNOLÓGIA

Racemaster sisakot többek között a fejlett HexoCrush-technológia teszi kiemelkedően biztonságossá, melynek lelke a két különböző sűrűségű habból felépített habréteg. 

A hexagonális csúcsos struktúra segít hatékonyan elnyelni az ütésekből eredő erőt. A HexoCrush-technológiával készült sisak könnyű és garantáltan kisebb G-erő éri fejünket benne, mint bármely más modellben!

MIPS-TECHNOLÓGIA

Az InMold-technológia - mely során a kemény polikarbonát héj és a puha EPS habréteg össze van olvasztva - kiemelkedően erőssé teszi a bukósisakok szerkezetét, de fizikai behatások során az agyunkra ható erőket nem tudja teljes mértékben csökkenteni. Ezen feladatra fejlesztették ki a MIPS rendszert, mely 2017-ben elérhető lesz többek között a Rudy Project Rasemaster modelljében is!

A MIPS-technológia a nem közvetlen a fejtetőnkre érkező erők hatására az agyunkra ható erőket redukálja, és ezzel nagyban hozzájárul egy esetleges agysérülés elkerüléséhez. A megoldás révén fizikai behatásra a sisak héjszerkezete egy extra rétegen minimálisan el tud fordulni fejünkön, mely mozgás energiaelnyeléssel jár.
 


KIEMELKEDŐ SZELLŐZÉS

A szellőzés alapvető funkciója minden sisaknak. A megfelelő hő elvezetés és hűs fej érzet fontos szerepet tölt be a komfort és a teljesítmény terén. Éppen ezért a Rudy Project fejlesztői kiemelt figyelmet fordítanak a kiemelkedően jó szellőzés elérésére - mindamellett, hogy a sisak biztonsági tényezői nem romolhatnak!

 

 

MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9-18-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-