Location
4400 Nyíregyháza
Agyag utca 6.
SPECIALIZED DIVERGE EXPERT [L] [300KM-futott]

SPECIALIZED DIVERGE EXPERT [L] [300KM-futott]

CIKKSZÁM:95418-3256
készletinformáció:
799.990.-Ft
1.239.900.-Ft
INGYENES SZÁLLÍTÁS
kérdése van a termékről?

Mikor kemény utakra találsz és ritmusos nyomokba ütközöl mi azt szeretnénk, hogy gondolkodás nélkül nekivágj és ne azon gondolkodj, hogy mi lenne ha a bringám is bírná. Ezért terveztük meg a Diverge Expert-et, hogy mostantól ha nekiindulsz napi felfedező adagodnak akkor a bringád motiváljon, ne pedig visszatartson.

Teljesen újragondolt vázával a Diverge alkalmasabb mint valaha. Nektek köszönhetően mostantól a váz képes befogadni 700x42mm méretű gumikat.
A Roubaix terveiből ötletet merítve FACT 9r carbonból alkottuk meg a vázat, amely így az egyik legkönnyebb bringát eredményezi kategóriájában.
Open Road Geometry. Minden túlzás nélkül, gondolj rá úgy mint az országúti kiadása a modern trail bringa geonak. Játékos irányíthatóságával könnyen kontrollálható a csúszós murvás kanyarokban. Középcsapágyháza több mint másfél centiméterrel került lejjebb mint az előző változatához képest, mindemellett könnyed fejcsőszöget, rövid láncvillát és tengelytávot kapott. Ezek a változtatások nem csak egy szórakoztató bringát alkottak belőle terepen, hanem egy teljesítményéhes országúti fenevadat is.
Egy újgenerációs Future Shock-ot építettünk a Diverge-be, amely könnyedén elnyeli az útegyenletlenségeket miközben kiszámítható irányítást kínál. Ez annak köszönhető, hogy a tengelytáv nem változik a rugozó mozgás következtében, tehát a Diverge fejcsöve ugyan azt a hatékony szöget tartja minden helyzetben. Ellentétben az eredeti Future Shock konstrukcióval, a Diverge változat egy progresszívabb rugót kapott, ami sokkal jobban illik a bringa off-road profiljába, ahol a merevebb csillapítás a nagyobb akadályok által keltett energiát is elnyelni.
Sokoldalú profilját még szélesebbé téve, felszereltük három kulacstartónak elegendő felfogatással, SWAT™-ra kész országúti szettel, plusz tároló és sárvédő rögzítési lehetőségekkel.
Használhatod többnapos túrázásra, városi ingázásra vagy fuvarozásra ha hirtelen el kell ugranod a helyi sörfőzdébe.
A Diverge Expert biztosít a megbízható és hatékony bringázásról kilóméterről-kilóméterre, ebben pedig a SRAM Force 1 hidraulikus tárcsafékei, a Roval SLX 24 felnije a DT Swiss 350 agyával kombinálva és a alacsony-ellenállású 700x38mm Trigger Pro gumik szolgálnak segítségként.
  • A FACT 9r carbonból készült vázat elláttuk a saját fejlesztésű Open Road Geometriával, Future Shock Progressive 20mm-ert mozgó csillapítással, és átmenő tengellyel elöl-hátul, megalkotva így a tökéletes eszközt a következő felfedezésedhez.
  • Az alacsony súlyú FACT carbon villa, merev és tökéletesen irányítható.
  • A Trigger Pro 2Bliss Ready külsőnk gyors aszfalton, kemény talajon és murvás úton egyaránt amely így egy tökéletes túragumi. A fast-rolling középrész alacsony ellenállást eredményez az úton, az oldalsó bütykök pedig stabil tapadás biztosítanak a csúszós kanyarokban. A 2Bliss Ready kialakításnak köszönhetően alacsonyabb nyomáson is használhatod a gumid, így növelve a kényelmet, tapadást és irányíthatóságot a csúszós kanyarokban, a "kicsípéses" defektek által okozott fejfájás nélkül.

 

HAJTÁS

HÁTSÓ VÁLTÓ SRAM Force 1, long cage, 11-speed
HAJTÓMŰ SRAM Force 1
LÁNCTÁNYÉROK 42T X-Sync
FOGASKOSZORÚ SRAM XG 1150, 11-speed, 10-42t
CSAPÁGYHÁZ SRAM BB386, 68mm, no spacer
VÁLTÓKAROK SRAM Force 1 hydraulic, 11-speed
LÁNC KMC X11EL, 11-speed w/ Missing Link™
KORMÁNYSZALAG S-Wrap w/ Sticky gel
NYEREG Body Geometry Phenom Comp, Adaptive Edge design, Hollow Cr-Mo rails, 143mm
KORMÁNYOK Specialized Expert Hover, alloy, 75x125mm
KORMÁNYBEFOGÓ Specialized, 3D forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
NYEREGCSŐ S-Works FACT carbon, 20mm offset
BELSŐ GUMI 700x28/38mm, 48mm Presta valve w/ extender
ELSŐ GUMI Specialized Trigger Pro, 60 TPI, 2Bliss Ready, folding bead, 700x38mm
HÁTSŐ GUMI Specialized Trigger Pro, 60 TPI, 2Bliss Ready, folding bead, 700x38mm
ELSŐ FÉK SRAM Force, hidraulikus tárcsafék
HÁTSÓ FÉK SRAM Force, hidraulikus tárcsafék
VILLA Specialized FACT carbon, flat mount disc, 12x100mm thru-axle
NYEREG OSSZEKOTO Alloy, 31.2mm
VÁZ Specialized FACT 9r carbon, Open Road Geometry, 12x142mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20mm of travel, flat mount disc, BB386
MapTÉRKÉP
InfoINFORMÁCIÓ
4400 Nyíregyháza Agyag utca 6.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8-16-ig elérhető.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: -Zárva-
MessageÍRJON NEKÜNK!